Barion Pixel Élet kétezer könyv között
Megjöttek a könyvek a nyomdából!

Élet kétezer könyv között

Amióta megérkeztek hozzánk a mesekönyvek a nyomdából, olyan elképesztő pörgéssel telnek a napjaim, hogy még nem volt alkalmam leírni azt az egyébként is nehezen szavakba önthető érzést, mit jelent egy első könyves számára a könyvének a kezében tartása.

Úgyhogy inkább ezzel kezdem. Nos.

Ez valami fantasztikus!

Túlzások és dráma nélkül ki merem jelenteni, hogy igazi atomrobbanásszerű, érzelmektől túlfűtött, szinte sírós, inkább nevetős, egyik percben hitetlenkedő, a másikban már ’mintha mindig is itt lett volna’ érzés.

   

Egy kicsit a gyerekek szültéséhez hasonlítanám, de tényleg csak egy kicsit - hiszen ahhoz semmi nem fogható -, ám maga a várakozás, az azt követő katarzis valamint a „mű” állandó nézegetése és kézben tartása mutat némi hasonlóságot.

Az első adag könyvek már megérkeztek a kis olvasóikhoz, és ezzel az első visszajelzések is hozzám, amik még nagyobb örömmel töltenek el, mint maga a könyvek ittléte.

Szeretném majd megosztani Veletek ezeket a pozitív visszacsatolásokat, mert nagyon büszke vagyok rájuk. Az elmúlt  évem munkája, fáradalmai, izgalmai mind ebben nyernek értelmet. Hálásan köszönöm a szavaitokat, amikkel simogatjátok a lelkem.

A következő időszak is eseményekkel telinek ígérkezik, folyamatos egyeztetéseket folytatok a kereskedelem kiépítéséhez, hogy minél több helyen legyen elérhető a könyvem.

A kiszállítással kapcsolatban pedig hamarosan bővülni fognak a lehetőségek, hogy minél kedvezőbb áron és módon juthasson el hozzátok a rendelésetek.

A napjaim most csomagolással, tárgyalásokkal, új ismeretségek köttetésével telnek, és bízom benne, hogy ezáltal sikerül szélesebb közönséggel megismertetnem írói tevékenységem első alkotását. Már csak azért is, mert a férjem legutóbbi facebook bejegyzésében ismét kiváló humorérzékéről tett tanúbizonyságot, idézem:

Kérlek, vegyétek meg a feleségem mesekönyveit, szeretném visszakapni a dolgozószobám!

                                                                

Ilyen az élet kétezer mesekönyv között :)


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!