Barion Pixel Különleges jótékonysági esemény anyukák szervezésében
Kiszakadni a mindennapokból

Különleges jótékonysági esemény anyukák szervezésében

Múlt héten a Chill Home Studióban tartott jótékonysági célú eseményen voltam, amit Végh Edit szervezett annak érdekében, hogy összehozzon anyukákat személyesen is, ráadásul mindezt egy jó ügy érdekében, a Nevetnikék javára.
A Nevetnikék Alapítvány célja, hogy a kórházban fekvő kis betegek gyógyulását segítse játékos foglalkozások szervezésével, ezzel terelve el figyelmüket a gondjaikról, elűzve unalmukat, megnevettetve őket – olvasható a honlapjukon.


Edit (https://www.instagram.com/sophies_fitmom/?hl=hu) a közösségi média jelenlétét használva megszervezett egy olyan eseményt, ahol számtalan édesanya az ország különböző pontjáról összegyűlt azért, hogy a belépőjegy teljes árával támogassák az Alapítvány új otthonának felújítását és további munkájukat.

A közösségi média jóvoltából nagyon sok távbarátság, táv-ismeretség születik, de egy személyes találkozás, látni egymást élőben, hallani egymás hangját, érezni a másik energiáját jóval többet jelent bármennyi üzenetváltásnál, és számomra nagy jelentősége van. Különösen most, amikor nem igazán járok el sehova. Apu betegsége óta nehéz ott lennem lélekben, ahol fizikailag is vagyok, másrészt folyamatosan szeretnék elérhető lenni, kéznél lenni, de erről majd egy másik bejegyzésben fogok írni.


A találkozó helyszíne egyszerre volt modern, elegáns, mégis otthonos, ahol mindenki komfortosan érezhette magát. Az asztalon gyönyörűen díszített hidegtál fogadta a mindennapokból kiszakadt anyukákat, és Edit beszéde után egy koccintással tettük igazán ünnepélyessé az estét. A szerencsések igényes ajándékokat is nyerhettek tombolán a rendezvény támogatóinak jóvoltából. Én egy BunnyHopp trópusi sópárnát és szundikendőt nyertem a lányoknak, nagyon-nagyon örültek neki :)


Az Alapítvány munkájához én mesekönyv csomaggal járultam hozzá, illetve minden, az eseményen eladott könyv árából 500 Ft összeggel. Ilyen kis tételekből sikerült nekik ugyanis már 40 millió forintot összegyűjteniük, hogy az önkénteseiknek legyen hol dolgoznia, a rendezvénnyel pedig több, mint 100.000 Ft összeggel segíthettünk az Alapítványnak!

Kívánom, hogy még nagyon sokáig végezhesse munkáját a Nevetnikék, és köszönöm Editnek a nagyszerű szervezést, amit kislánya mellett vitt véghez. Jó volt Veletek találkozni, és továbbra is örömmel támogatok minden olyan programot, ami gyermekek napjait teheti jobbá, boldogabbá.

Az eseményen készült gyönyörű fotók Végh Sándor 
(https://www.istagram.com/veghsandor/?hl=hu) munkáját dicsérik, köszönjük Sanyi, hogy észrevétlenül megörökítetted ezeket a szép pillanatokat!
Itt találjátok a további munkáit: https://sandorvegh.com/


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!