Barion Pixel Lovarda
Story csütörtök

Lovarda

Amikor csak tudunk, igyekszünk kinti, természetközeli programot szervezni, amire az egyik legjobb helyszín a közeli lovarda. Szerencsés helyzetben vagyunk, mert Viki barátnőm paripája is itt lakik, így gyakori látogatói lehetünk a kis állatfarmnak.

Egy kis kerepesi lovardába szoktunk látogatni, ahol malacok, néhány baromfi, kutya és macska is lakik – mint a legtöbb gazdaságban – és bár azt gondolnám, hogy a gyerekeknek a legnagyobb élmény a lovak közelsége, hát.. a büdös disznók sajnos mindig első helyen végeznek. Valamiért azokat találják minden alkalommal a legérdekesebbnek, így ott töltjük a legtöbb időt.

Nézzétek meg itt:

Minden szülő tudja, hogy kint lehet a legjobban lefárasztani a kis csapatot, a friss levegő csodákat tesz, de bevallom, én is úgy elfáradok kint, hogy legszívesebben rögtön ledőlnék, miután hazaértünk. A gyerekek bezzeg nem.

Minden fajta állatokkal kapcsolatos tevékenység nagyszerű program, a velük való foglalkozás, a közelségük, érintésük minden ember számára élmény. Legalábbis hiszek abban, hogy ha ebben a szellemben nevelem őket, az állatok iránt szeretet és tisztelet, a gondoskodás, törődés jegyében, akkor ők is így fognak később is hozzáállni.

A lovakat terápiás céllal is alkalmazzák ma már számos helyen, és nemsokára talán lehetőségünk nyílik pónilovagolni is járni – ha így lesz, mindenképp beszámolunk róla.

Ha tehetitek, látogassatok el farmra, lovardába, vagy egy állatsimogatóba (a közelben van még veresen a Minifarm, budai oldalon a Piczinke Póniudvar, mi ezeket ismerjük és örömmel ajánljuk – de természetesen nagyon sok klassz hely van még.


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!