Barion Pixel Könyvajánló Sánta Dávid blogján az Olívia, Nonó és Beni kutyáról
Apa olvass!

Könyvajánló Sánta Dávid blogján az Olívia, Nonó és Beni kutyáról

Az apukák érzelmei, apaságuk megélése, az ő életük megváltozása a családi élettel egy jóval kevésbé kibontott téma, mint az anyukák életének átalakulása. Az anyukák élete változik meg a legjobban az első gyerkőc érkezésével, és klasszikusan Anya az, akinek a vállát a huszonnégy órás, soha meg nem szűnő szolgálat súlya nyomja. Ennek természetesen számos racionális és érzelmi oka van, ugyanakkor az is tény, hogy az apukák (vagy általában az erősebbik nem) kevésbé tudják kifejezni az érzéseiket, de azért tudjuk, hogy vannak nekik. Nem is kevés :).

Mi, nők sokkal többet beszélünk, folyamatosan szükségesnek érezzük a gondolataink megosztását másokkal. Férfitársaink azonban elegánsan megőrzik azokat maguknak, éppen ezért igazi kincs egy érzelmekkel teli apuka írásait olvasni, aki nem csak kimutatja szeretetét a gyermekei felé, de érzéseiről megható írásokat is olvashatunk a blogján.

Sánta Dávid egy kislány és egy ikerpár apukája. Az oldalán a legkülönbözőbb családi témákkal, gasztro- és lakberendezési cikkekkel  találkozhatsz.

Hozzám azonban az Apa olvass! kezdeményezése áll a legközelebb, amivel arra motivál minden apukát, hogy naponta töltsön minőségi időt gyermekével, akár az olvasáson keresztül. A www.santabros.blog.hu oldalát látva nagyon örültem neki, hogy Olívia, Nonó és Beni kutya történetei is helyet kaptak az esti meséik között, de a következő soraitól vagyok csak igazán boldog:

A kislányom Bella két nap alatt rajongó lett, imádja a történetet, és a figurákat is.

Az Olívia, Nonó és Beni kutyáról írt könyvajánlóját elolvashatjátok a blogján https://santabros.blog.hu/2021/01/20/vegre_ket_gyermek_konyv_aminek_igazan_fontos_tanulsagai_vannak , és bízom benne, hogy példamutatásával sok-sok apukát fog még több meseolvasásra és minőségi időtöltésre ösztönözni a gyerekekkel.

Mert az Olívia, Nonó és Beni kutya mesebeli Apukája is nagyon sokszor mesél a lányoknak, elmondhatatlanul sokat hozzátéve ezzel az estéinkhez. :)


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!