Barion Pixel Te szedd akció Szentjakabon
Tegyünk együtt a környezetünkért

Te szedd akció Szentjakabon

A Te szedd! szemétszedő akciónak már hagyománya van sok helyen, köztük a Szentjakab Parkfaluban is, ahol a közösségünk összetartó erejéről, az itteni életről már olvashattatok a legelső blog bejegyzésemben (itt találod: https://olivianono.hu/blog/otthonunk-szentjakab-a-kozosseg-ereje )

A tavalyi évben sajnos elmaradt a program a covidra való tekintettel, idén azonban ismét felkerekedtünk, hogy megtisztítsuk a Parkfalu bekötő útjait, a körülöttünk lévő erdő szélét a szétdobált szeméttől, hogy egy szebb, tisztább környezet vegyen minket körül.

Az esemény több annál, mint a szemét összeszedése, hiszen fiatalokat és idősebbeket egyaránt összehoz egy közös időtöltésre, beszélgetésre és barátkozásra, arra, hogy a friss levegőn legyünk és megcsodáljuk az erdő őszi színeit, és nem utolsó sorban példát mutat a gyerekeinknek.

Olívia és Nonó idén először jöttek velünk végig ezen az úton, és Olívia még egy vaddisznó állkapcsot is talált – amit azóta is kincsként őriz a bejárati ajtónk előtt, mivel a szerzemény az ajtón belülre már nem jöhetett. De tulajdonképpen a közelgő Halloween eseményhez tökéletes kiegészítő lesz.

Nonó kissé elfáradt a túra végére, de becsületére váljék, hogy 4 éves kora ellenére ő is végigjárta, és szép számmal szedte össze ő is a gazdátlan szemeteket.

Az egyetlen, ami számomra kissé csalódást okozott a szemétgyűjtésben, hogy sajnos nem vettek részt idén olyan sokan a megmozdulásban, de bízom benne, hogy jövőre ez változni fog, és egyre többen érzik majd fontosnak, hogy összefogjunk, és aktívan tegyünk a környezetünkért!

Keressétek Ti is a Te szedd! akciókat a lakóhelyetek körül!


A már megjelent három mesekönyv és ovis foglalkoztató együtt, plusz egy ajándék színező INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

shopping_cartKosárba Részletek
Van még...

Ez is érdekelhet!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!